To je to što me zanima!

Pala Vlada, raspušta se Sabor, a Karamarka nigdje: Pa gdje je?

Tomislav Karamarko nije došao ni u središnjicu HDZ-a, niti u Sabor na sastanak Kluba HDZ-a. Otkazao je i Predsjedništvo HDZ-a koje je trebalo biti u 18 sati
Vidi originalni članak

Na dan kada se očekuje odluka o samoraspuštanju Sabora, Tomislava Karamarka, predsjednika HDZ-a, nema nigdje, a sve je više onih koji žele njegov odlazak iz vrha stranke.

I kada bi se očekivalo da će se u ponedjeljak pojaviti, Karamarko nije došao ni u središnjicu HDZ-a, niti u Sabor na sastanak Kluba HDZ-a koji se održao u 11 sati i na kojem su raspravljali što će danas raditi u Saboru, odnosno na kojem odlučuju hoće li i oni glasovati za samoraspuštanje Sabora.

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, na sastanku je bilo povišenih tonova zbog toga što na njega nije došao šef HDZ-a Karamarko niti vodstvo stranke.

Podsjetimo, Karamarko se čak nije pojavio ni u Saboru kada je 'pala' Vlada, odnosno kada se izglasavalo nepovjerenje premijeru Tihomiru Oreškoviću, koje je upravo on potencirao.

Karamarko je uvjeravao da će se presložiti nova većina u Saboru i stvoriti nova Vlada u kojoj će HDZ imati glavnu riječ. No, demantirao ga je potpis čak 91 zastupnika koji su prošlog petka predani u Sabor, a  kojima se zahtijeva samoraspuštanje Sabora.

U 18 sati je bilo zakazano Predsjedništvo HDZ-a, ali ga je Karamarko otkazao. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • _Tin_ 20.06.2016.

    Nema ni one babetine iz sekte,začkomila jer je pala vlada i hadeze koji financira nju i sektaše..brzo su joj skresana krila.

  • Eva Maras 20.06.2016.

    otkapa sva neistražena stratišta iz 2. svjetskog rata.

  • piramida 20.06.2016.

    U PIC....I Mate...imoj ,je idiot , prvi podpresjednik vlade tajni Agent drugi zemalja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare