To je to što me zanima!

Palačinke im nisu bile dovoljno slatke pa divljale u slastičarni

PRIJETILE ZAPOSLENICIMA: Bile su vrlo agresivne i u bijesu su osoblju prijetile da će polomiti prozore ugostiteljskog objekta, objavila je mjesna policija na svojoj Facebook stranici
Vidi originalni članak

Policija francuskoga priobalnog grada Tregastela prije nekoliko dana imala je posla s dvjema gnjevnim gošćama lokalnog kafića koje nisu bile zadovoljne količinom šećera na palačinkama što su ih ondje konzumirale. 

Iako su pojele naručenu slasticu i platile račun, dvije mlade žene vratile su se u slastičarnicu te ozbiljno prijetile njezinim zaposlenicima.

"Bile su vrlo agresivne i u bijesu su osoblju prijetile da će polomiti prozore ugostiteljskog objekta", objavila je mjesna policija na svojoj Facebook stranici. 

Vlasnik slastičarnice i ostali gosti uspjeli su primiriti žene prije dolaska policije. 

Lokalni list piše da protiv dviju nezadovoljnih gošća nije podignuta službena tužba.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nevile 05.08.2017.

    Gosti su uvijek u pravu, za gošće neznam

  • UNPROFOR 05.08.2017.

    Da ti na Rivjeri plaćaš 10-20 € narućeno slatko a ono to nije , pravo potrošaća je da napravi buku , jerbo samo prigovaranje ne pomaže dosta . Ja jednom sjedim na terasi jezera a pored men kelneri nose brda slatkiša svih oblika i aranžmana sa šlagom . Gledam ja ne mogu odoljeti i rećem kelneru koji je nosio za drugi stol e to i meni donesite . Zabodem ja žlicom u šlag , kad ono nešećeren . Dobro ima ispod i sladoled i kolač , nema problema . I oni nešećereni - za moj ukus nešećereni. Zovem ja konobara , da šta je ovo , kad on ljubazno kaže , da je njihova ponuda i to sve za diabetićare ! JM!

  • pomorac11 04.08.2017.

    To bijelo na palačinkama....nije bio šećer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare