To je to što me zanima!

Pale na travu: Pijan ih udario autom, vozio ih je na haubi...

Policija je odmah uhitila vozača, kojem je alkotest pokazao 1,8 promila alkohola u tijelu. Nije prilagodio brzinu, a imao je zabranu vožnje i auto mu je bio neregistriran
Vidi originalni članak

Tuširao sam se i čuo snažan udarac. Istrčao sam van i vidio djevojke kako plaču, vrište i leže na travi. Vozač se uhvatio za glavu, htio im je pomoći, no nisu mu dale blizu, ispričao nam je u srijedu svjedok prometne nesreće u Velikoj Buni.

Ondje je u utorak oko 22.20 sati u Ulici Turopoljsko-posavskog odreda na dvije maloljetnice naletio pijani vozač (38). Vozio ih je na poklopcu motora te su pale na travu.

KOD VELIKE GORICE Pijan i bez vozačke naletio na pješakinje - 29.200 kn kazne

- Dotrčala sam do kćeri, ušli smo u kombi Hitne i odjurili u bolnicu. Ima potres mozga - rekla nam je majka jedne od djevojčica. Stavili su joj Schanzov ovratnik i pustili na kućnu njegu. Lakše je ozlijeđena i prijateljica s kojom se tad vraćala kući. S njima je bio i dječak na biciklu, od kojeg je auto prošao samo nekoliko centimetara. Policija je odmah uhitila vozača, kojem je alkotest pokazao 1,8 promila alkohola u tijelu. Nije prilagodio brzinu, a imao je zabranu vožnje i auto mu je bio neregistriran. Završio je na Prekršajnom sudu u Velikoj Gorici i dobio zasad najveću kaznu u prometu - 29.200 kuna. Idućih godinu dana zabranili su mu voziti auto.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jack_daniels_1 24.08.2019.

    Malo mi je cudno to da su bas svi koji su u zadnje vrijeme kaznjeni ovim visokim kaznama, vozili pijani, vozili neregistrirane aute i jos uz to imali zabranu upravljanja vizilom.

  • grbuša 21.08.2019.

    Još taj zakon nije pokazao dovoljnu učinkovitost !!! Na našim cestama je sasvim normalno voziti u alkoholiziranom stanju !

  • 21.08.2019.

    Pijanci bez pameti. Za ludnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare