To je to što me zanima!

Pali dileri kod Ploča: Imali 120 grama heroine i 1,6 kg 'trave'

Iz dubrovačko-neretvanske policije izvijestili su kako su u petak na području Ploča kod jednog od dilera pronašli metalnu kutijicu sa 117 grama heroina i preciznu vagu s tragovima iste droge i metadonin
Vidi originalni članak

Dubrovačko - neretvanska policija pronašla je na području Ploča gotovo 120 grama heroina i više od 1 600 marihuane kod dvojice dilera u petak.

Uhićeni su pod sumnjom da su drogu tamo miješali i uzgajali te pripremali za daljnju preprodaju.

DOBIT ĆE PRIJAVU 'Pao' brački diler: Pronašli mu i oduzeli 16 stabljika marihuane

Iz dubrovačko-neretvanske policije izvijestili su kako su u petak pretražili poljoprivredno zemljište i gospodarske objekte na predjelu Komina u vlasništvu 60-godišnjaka.

Tamo su pronašli metalnu kutijicu sa 117 g heroina, preciznu vagu s tragovima te droge, dvije plastične bočice s metadonskom otopinom te oko 366 tisuća kuna u raznim valutama, za što pretpostavljaju da potječe od 'dilanja'.

'PALI DILERI' Uhitili sedam dilera u Puli: Dvoje prijetilo pištoljem, zbog loše droge tražili povrat novca

Daljnjom pretragom kod 56-godišnjaka je pronađeno 1 664 grama marihuane i dvije lovačke puške koje je legalno posjedovao, ali ih nije skladištio sukladno zakonu, zbog čega su mu uz potvrdu oduzete.

Obojica su kazneno prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a 56-godišnjak i prekršajno sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Splitski cvit 08.12.2022.

    A di su oni koji dovoze tone droge u bananama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare