To je to što me zanima!

Pali u kanal: Otac i sin (5) su poginuli u prevrtanju traktora

U nesreći kod Prijedora su ozlijeđeni i žena te njen sin (10) kojima je vozač (44) ponudio prijevoz. Srećom, oni su uspjeli isplivati iz kanala uz manje ogrebotine
Vidi originalni članak

M.K. (44) iz mjesta Jelićka kod Prijedora (BiH) i njegov petogodišnji sin utopili su se u petak oko 10 sati u rudničkom kanalu rudnika Mital. 

Policija iz Prijedora nakon očevida je rekla da je muškarac iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste. Traktor se prevrnuo i završio u kanalu dubokom nešto više od jednog metra. U nesreći su ozlijeđeni i žena te njen sin (10). 

- Muškarac je u petak ujutro traktorom krenuo u prodavaonicu u Omarskoj i kod mehaničara. Sa sobom je poveo sina kojeg je posjeo u krilo. Uz put je sreo svoju susjedu i njenog sina te im je ponudio prijevoz. Žena je stala na rudo između traktora i prikolice, a njen je sin sjeo na blatobran traktora – rekao je jedan od susjeda. Dijete koje sjedilo na blatobranu kao i njegova majka pali su u kanal pun vode. Na sreću, uz manje ogrebotine uspjeli su isplivati. 

M.K. koji je u krilu držao sina, jako je dječaka stisnuo uz sebe, najvjerojatnije da ga zaštiti, što se kasnije pokazalo da je bilo kobno, jer ih je prevrnuti traktor pritisnuo na dno kanala. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • anita blažević 03.11.2014.

    strasno. ljudi su jako neoprezni. malo dijete ne mozes drzati u krilu i voziti. sucut obitelji

  • MoreMore 01.11.2014.

    OMG ovo je prestrašno, sućut obitelji! Možda se na prvu čini neodgovorno, ali mislim da neki ljudi, nažalost nemaju izbora i onda se dogodi tragedija...kao one tragedije kad netko pođe po drva i povede dijete, pa dijete nastrad, kladim se da ne bi to učinili da mogu priuštiti nekog da dadilja oko djece dok roditelji rade. Da ne duljim, kad ovo pročitam i meni prvo padne na pamet neodgovorno ponašanje, ali onda se sjetim da sam možda prestroga jer nisam bila u cipelama tih ljudi.

  • bbbdado 01.11.2014.

    Nemam riječi , sućut

Komentiraj...
Vidi sve komentare