To je to što me zanima!

Pametno za Split: 'Mi jedini nemamo centralu u Zagrebu, izađite u nedjelju na izbore'

Zahvalili su građanima što su bili uz njih svih ovih godina, što su odvojili dio svog vremena u kampanji kako bi pomogli da Split postane održiv, zelen, uključiv i ugodan za život
Vidi originalni članak

Kandidatkinja za gradonačelnicu stranke Pametno za Split i Dalmaciju Kristina Vidan pozvala je danas Splićane da iziđu na izbore jer ove nedjelje zajedno s biračima pišu povijest.

U svom priopćenju navode da je glas za njih glas za jedinu stranku bez centrale u Zagrebu.

IVOŠEVIĆ STIGAO NA BICIKLU Puljak uoči izbora u Splitu: 'Ova tri mjeseca omogućit će razvoj grada bolji nego ikada prije'

"To je glas za pošumljavanje grada, odvajanje otpada, gradske stanove za najam, mjesto u vrtiću za svako dijete, prava osoba s invaliditetom, te prava žena", ističu.

Na listi za gradsko vijeće imaju 19 žena što je presedan na političkoj sceni.

INTERVJU: DAVOR MATIJEVIĆ SDP-ov kandidat za Split: Zašto Puljak ne zaslužuje drugu šansu i otkud moj pas u kampanji...

Predvodi ih Kristina Vidan koja ima priliku postati druga gradonačelnica u povijesti Grada Splita.

Zahvalili su građanima što su bili uz njih svih ovih godina, što su odvojili dio svog vremena u kampanji kako bi pomogli da Split postane održiv, zelen, uključiv i ugodan za život. "Hvala i svim medijima koji su kao i uvijek pratili jedinu lokalnu stranku."

IZBORI U SPLITU Visković i Benčić: Sjeverna luka onečišćenjem ugrožava zdravlje

"Završni čin je ove nedjelje, zato izađite na izbore i zaokružite listu broj 9 i Kristinu Vidan za gradonačelnicu. Birajte Pametno, jedini istinski korektiv na splitskoj političkoj sceni", poručuju iz stranke Pametno za Split i Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare