To je to što me zanima!

Pančić pismom obavijestio SDP da izlazi iz stranke

Ivica Pančić u svom je pismu napisao da istupa iz SDP-a jer u stranci više ne nalazi one vrijednosti koje su SDP odlikovale kada mu je pristupao
Vidi originalni članak

Ivica Pančić, kao što je i najavio, u ponedjeljak je u središnjicu SDP-a na zagrebačkom Iblerovom trgu poslao pismo kojim potvrđuje ranije iskazanu namjeru o istupanju iz stranke. Navodi da iz stranke istupa jer u njoj više ne nalazi moralne vrijednosti koje su SDP odlikovale kada mu je pristupao.
- Nažalost, zadnjih godina stranka je postala utočište osoba koje su joj pristupile isključivo iz karijerističkih razloga, što se odnosi i na samog aktualnog predsjednika stranke - stoji u Pančićevom pismu.
'Novi SDP' umjesto objedinjavanja sposobnih i poštenih, postao je stranka koju karakterizira ozračje podjela, sumnjičenja i podmetanja, što u stvari označava povratak u vremena za koja smo mislili da smo ostavili iza sebe. Spreman na pokušaje političke diskvalifikacije, istaknuo je da ostaje vjeran vrijednostima socijaldemokracije, kao što i istinoljubivost, tolerancija, pravičnost i poštenje ostaju njegov izbor u nastavku političkog djelovanja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • livioantol 11.01.2010.

    ti bivši ministar nas branitelja povuci se iz politike i odi u svinjac jer tamo pripadaš.

  • Bepo1606 11.01.2010.

    Dno dan sinočnji izljv bijesa.Pjena mu je išla na usta od pljuvajna a lijepo su ga uhljebili.Još u onom sakou vjerovatno šivanom od marame Jasera Arafata.Baš mu je bilo bed biti u SDPu.Plača 20 milja,penzija s 40 godina.Sad ćeš daleko dogurati.Do biroa za zapošljavanje.Vjerovatno prvi put u životu.

  • anka12 11.01.2010.

    27 minusa,dobra sam,dobra :)))).Ponižavao je Pančić branitelje,smanjio im mirovine i oduzeo prava,a svi ste zaboravili branitelja bez noge kome je smanjio postotak invalidnosti pa mu je čovjek bacio protezu na stol

Komentiraj...
Vidi sve komentare