To je to što me zanima!

Panika na Kraljevskom dvoru: ISIL zaprijetio princu Georgeu

Putem aplikacije Telegram, jedine koja se ne može 'probiti', poslali su upozorenje da niti članovi kraljevske obitelji neće biti sigurni od njihove odmazde
Vidi originalni članak

Britanske tajne službe, preko svojih anonimnih izvora, došle su do informacije kako borci Islamske države, spremaju napad na sina princa Williama i Kate Middleton, četverogodišnjeg princa Georgea.

Putem aplikacije Telegram, jedine koja se ne može 'probiti', poslali su upozorenje da niti članovi kraljevske obitelji neće biti sigurni od njihove odmazde te kako malog Georgea namjeravaju napasti u Londonu, točnije u školi koju pohađa.

Daily Star piše kako je prijeteća poruka sadržavala i fotografiju na kojoj je škola princa Georgea, a snimljen je i dječak kako ulazi u školu. Na fotografiji su upisani stihovi džihadističke pjesme na arapskom jeziku kojom jasno daju do znanja da kreću u osvetnički rat.

Kako pišu britanski mediji, obavještajne službe ozbiljno su shvatila prijetnje i čine sve kako bi spriječile mogući napad.

Ovo nije prva prijetnja koju su ISIL-ovci uputili kraljevskoj obitelji. Tako su 2015. godine prijetili da će napasti kraljicu na 70. godišnjicu završetka 2. svjetskog rata, a prošlog mjeseca izazvali su princa Harryja na borbu putem videa na internetu. U njemu muškarac, identificiran kao Abu Uqayl, govori: 'Zašto ne dođeš ovdje i boriš se protiv nas kad si takav muškarac? Ili te strah da te ne pošaljemo s tvojim apašima u pakao?'

Idi na 24sata

Komentari 49

  • allman 31.10.2017.

    e toliko djece dnevno gine i zbog vaše vanjske politike i interesa..

  • Herzog(315178) 30.10.2017.

    Život u strahu nije život !

  • stbbb 30.10.2017.

    Bas mi ih zao evo mi suze idu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare