To je to što me zanima!

Pao PlayStation Network, Sony još rješava problem

Mreža je vjerojatno zablokirala zbog sinkronizacije trofeja i postignuća u igrama sa serverima Sonya. Ljudi nisu mogli igrati iako nisu spojeni na mrežu
Vidi originalni članak

Sonyjeva internetska mreža PlayStation Network srušila se u nedjelju navečer. Pad mreže uzrokovao je probleme korisnicima konzole PS3 dok korisnici nove PS3 Slim konzole nemaju problema sa spajanjem. Iz Sonyjevog sjedišta u Japanu kažu kako ne znaju što je uzrok smetnji te da problem još rješavaju. Korisnici sumnjaju u dva moguća problema. Moguće je da se javila greška unutar hardvera i poremetila datum na koji je sistem podešen. Druga je mogućnost da je sinkronizacija napredovanja i postignuća u igrama sa Sonyjevim serverima blokirala vezu s mrežom jer ne može obnoviti rezultat. No začuđujuće je što korisnici nisu mogli igrati ni izvan mreže. Obožavateljima PlayStationa ta mreža omogućuje igranje grupnih igara i kupovanje sadržaja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Krumpir 01.03.2010.

    prve reakcije korisnika .... http://www.youtube.com/watch?v=aimPRKfqKGw hahahahha

  • vuk150 01.03.2010.

    ma,ja imam xbox 360

  • Kiri 01.03.2010.

    PS2 i slim valjda nemaju problema... Mene vise zanima ono o obozavateljima. Ja nisam obozavatelj vec samo vlasnik konzole. Ja ne mogu igrati mrezne igre????

Komentiraj...
Vidi sve komentare