To je to što me zanima!

Pao pod traktor koji ga je onda prikliještio: Poginuo muškarac

Stradali je u trenutku nesreće obavljao poljoprivredne radove. Traktor je proklizao i upao u odvodni kanal dubok oko 4 metra. Tom prilikom vozač je pao pod traktor
Vidi originalni članak

U prevrtanju traktora smrtno je stradao 38-godišnjak u srijedu oko 19,30 sati u mjestu Brestik na glinskom području.

Očevidom na mjestu nesreće utvrđeno je da je do prevrtanja došlo kada je 38-godišnjak neregistriranim traktorom obavljao poljoprivredne radove, te se uslijed proklizavanja traktor prevrnuo u odvodni kanal dubok oko četiri metra.

– Tom prilikom 38-godišnji vozač je pao pod traktor koji ga je prikliještio te je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Očevid je vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

O ovom događaju policija će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće - izvijestila je Pu sisačko moslavačka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • najiram 10 20.06.2019.

    oćito traktor nije bio registriran i nje se znao ponašati u polju...pio loši plavi dizel i završio pijan od lošeg dizela i jarku...vozać koleteralna žrtva pijanog neregistriranog traktora...eto vidite da treba registrirati traktore...onda se traktori moraju ponašati u skladu sa registracijom...

  • Papatest 20.06.2019.

    Šteta,da je bio registriran ne bi otišao u kanal

  • Amadeus88 20.06.2019.

    Ja več odavno govorim za te traktoriste ja samo HRVATSKI ZAKON kriv? Svi traktori ama baš svi bi morali imati kabinu ili zaštitne cijevi.Jer bi ipak traktorist imao veče šanse da ostane živ. Ne pišete dali je ovaj imao kabinu ili nije? I ja sam nekada vozio traktor sa i bez kabine pa dobro znam????

Komentiraj...
Vidi sve komentare