To je to što me zanima!

Papa Franjo istjerivao vraga? Vatikan tvrdi da je samo molio

Talijanska televizija je objavila video na kojem se vidi kako Papa polaže ruke na glavu mladog vjernika na Trgu svetog Petra. Navodno je riječ o egzorcizmu
Vidi originalni članak

Papa Franjo je tijekom mise za Duhove na Trgu svetog Petra u Vatikanu istjerao vraga iz jednog mladog vjernika, piše oe24 koji se pozivaju na talijansku televiziju CEI TV 2000. koja je snimila navodni egzorcizam. Na videu se vidi kako Papa polaže ruke na glavu mladića koji je na Trg svetog Petra došao u pratnji svećenika. Vjernik otvara usta te se počinje tresti. Papa navodno izgovara molitvu kojom istjeruje vraga. 

Federico Lombardi, glasnogovornik Vatikana, pak tvrdi kako Papa nije istjerivao vraga nego je molio za bolesnog vjernika. 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • ivanavracic90 29.05.2013.

    Ljudi moji, ja cu vam samo reci dobro otvorite oci, nemoj da budete prevareni, za ovu dobrotu od novoga pape... Pricate gluposti, jer neznate pravu istinu sto nam Isus govori, i upozorava nas, na drugi dolazak, da nas spasi od ovoga zla. Zadnji pravi papa je bio Benedikt, nema vise pape, ovaj je lazan prorok. Okrece neke rijeci, i izmislja nesto novo. Papine cipele crvene koje mora nositi, on nce, kriz nece, prsten nece, podrzava ateiste Alooo....to nije od Boga, vjeruj te mi molim vas. uzdaj te se u Boga Oca Svevisnjeg, i u Isusa Krista.

  • 030561om 22.05.2013.

    ćamile u cemu je tvoj problem

  • maki87_1 22.05.2013.

    Pustite covjeka na miru, nek unese malo dobra u ovaj pokvareni svijet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare