To je to što me zanima!

Papa Franjo na molitvi najavio da u lipnju dolazi u Sarajevo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Papa je u nedjelju tijekom molitve na Trgu svetog Petra kazao da u Sarajevo dolazi u subotu 6. lipnja kako bi molio i propovijedao o miru i međureligijskom dijalogu
Vidi originalni članak

Papa Franjo je u nedjelju na molitvi angelusa na Trgu svetog Petra najavio svoj dolazak u Sarajevo.

- Draga braćo i sestre, želim vam objaviti da ću u subotu, 6. lipnja, doći u Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine - poručio je Papa, rekavši kako će moliti za mir i međureligijski dijalog, javlja Chatolic World Report .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 129

  • dkmjnn 02.02.2015.

    Toplo se nadam da će i iz Hrvatske biti organizirani odlasci za Papin dolazak u Sarajevo. Jako bi me to veselilo i, ako treba, cijeli ću godišnji potrošiti samo da tih dana budem u Sarajevu.

  • Velikaya_Horvatiya 02.02.2015.

    Kraljica Katarina je u svojoj oporuci napisala da svoje zemlje, Bosnu i Hercegovinu ostavlja svojoj djeci u nasljedstvo, pod uvjetom da se vrate katoličkoj vjeri. Ako se ne vrate na katoličku vjeru, tad je svoje zemlje ostavila u nasljedstvo Svetoj Stolici, Vatikanu, koji može njom upravljati po svojoj mudrosti.

  • Velikaya_Horvatiya 02.02.2015.

    Katarina, posljednja bosanska kraljica, Bosnu je ostavila Papi u oporuci. Tako da Papa dolazi na svoje kamo ga pozvali Hrvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare