To je to što me zanima!

Papa Franjo oglasio se na Twitteru: Rat nikada više!

Nakon jučerašnjeg poziva na molitvu i post za mir u svijetu uoči Male Gospe, te osudivši upotrebu kemijskog oružja i rat u Siriji, papa Franjo oglasio se i na Twitteru
Vidi originalni članak

Nakon što je u nedjelju prije molitve na Trgu sv. Petra s prozora apostolske palače  uskliknuo "Nikad više rata!", danas je papa Franjo svoj stav podijelio i s 2,9 milijuna pratitelja na Twitteru.

"Rat nikad više! Nikad više rata!" - objavio je papa Franjo na svom Twitter profilu.

Pozvao je i na molitvu i post za mir u svijetu 7. rujna, dan uoči rođenja Marije kraljice mira.

 - Moje srce je duboko ranjeno onime što se događa u Siriji i uznemiren sam dramatičnim razvojem događaja koji se najavljuju - kazao je papa Franjo misleći na pripremu napada na sirijske snage koji najavljuju SAD i druge države kao osvetu za upotrebu kemijskog oružja prenosi Abc news.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • DraganaCakal 03.09.2013.

    Evo nakon komentara uvidjeh da su i 24 sata novine cenzurirane od strane Hrvatske Vlade,nemaju potpuno pravo slobodnog izrazavanja.Ovaj covjek nije ok,on da hoce mogao bi lako prekinuti rat i to ne molitvom vec naredbom,al nije mu u interesu!

  • DraganaCakal 03.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SanjaFoto 03.09.2013.

    Papa Franjo najbolji papa do sad!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare