To je to što me zanima!

Papa je atraktivnu Talijanku imenovao svojom savjetnicom

Reformatorica: Francescu Papa je osobno imenovao kao članicu moćne komisije za reformu vatikanskih financija. PR-ovka tako sada nosi nadimak "papina lobistica"
Vidi originalni članak

Imenovanje atraktivne Talijanke odmah je naišlo na energično protivljenje Tarcisija Bertonea, odlazećeg vatikanskog tajnika optuženog za brojne malverzacije.

Međutim, to nije zaustavilo papu Franju da Francescu Chaouqui (30) imenuje svojom savjetnicom i jedinom ženom u osmeročlanoj komisiji za reformu financija. Glamurozna PR-ovka tako sada nosi nadimak “papina lobistica”. Nekada je radila za međunarodnu odvjetničku firmu poznatu po vezama s Vatikanom. Pretpostavlja se da je i tako postala poznata u vatikanskim krugovima. Jedan od načina na koji se za nju pročulo bilo je tvitanje.

Francesca na Twitteru nije štedjela Vatikan. Bila je dobro upućena jer joj je i muž ondje radio. U jednom je tvitu Bertonea, koji je bio zamjenik pape Benedikta, optužila za korupciju. Tvitovi su poslije obrisani, a mnogi nagađaju da su joj upravo oni donijeli naklonost pape Franje.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • WOMANIZER 24.08.2013.

    ljepota je u očima promatrača, možda je papi baš ružna pa joj se smilovao? :)))

  • deniman 24.08.2013.

    a i on je samo čovjek, bolje da mu se sviđaju žene nego neka djeca. to su nova doba treba neko predstavljati vatikan nebude to bila neka brumhilda ili neki grubač bolje da je to neki komad

  • bililili 24.08.2013.

    Naravno medijima odgovara da je gospođa atraktivna-bit će odmah puno polemike i čitanja njihovih tabloida..Negdje na dnu će napisati o nekim njenim kvalifikacijama..Kako kažem bitno je izazvati "aferu"..aaah..uvijek isto..postaje dosadno i predvidljivo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare