To je to što me zanima!

Papa prvi put u javnosti nakon tragedije: ''Hvala vam svima''

Na audijenciji u Vatikanu Papi su vjernici iskazali podršku zbog teške prometne nesreće u Argentini u kojoj su poginula njegova dvojica pranećaka i njihova majka
Vidi originalni članak

Papa Franjo je redovnu audijenciju ove srijede iskoristio kako bi zahvalio na molitvama i sućuti koje je primio nakon što su mu u teškoj prometnoj nesreći u Argentini u utorak smrtno stradali članovi šire obitelji, piše Daily Mail. Podsjetimo, Papin nećak automobilom je udario u kamion pri čemu su poginuli njegova supruga i dvoje male djece. Nećak Emanuel Bergoglio je u bolnici te je u kritičnom stanju. 

Tijekom audijencije papi Franji su prilazili brojni vjernici te mu izrazili podršku u teškim trenucima. 

Vijest o teškoj nesreći u Papinoj obitelji stigla je nedugo nakon što je u razgovoru s novinarima na putu iz Južne Koreje izjavio kako će možda doživjeti još ''samo nekoliko godina''. Na povratku sa svojeg prvog puta u Aziju, papa Franjo je rekao kako vjeruje da ima ograničeno vrijeme za ostvarenje reformi u Katoličkoj crkvi. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • chill27 21.08.2014.

    nema na cemu papa znam da su mnogi hrvati moliliza papu da preboli da ga manje boli i da nam zdrav bude

  • mani26 20.08.2014.

    moja iskrena sucut.. nadam se da ces jos puno bit sa nama.. a za sve nevjernike: napustite ovaj clanak ako vam nepasu komentari!! nemate sta lupat minuse i provodit svoju volju. isto kao sto i ja nebi isla na clanke o ateistima i ostalima i provodila svoju volju..

  • kukurikuu 20.08.2014.

    Pozivi nam jos dugo godina papa Franjo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare