To je to što me zanima!

Papa traži oprost za štetu koju su napravili svećenici pedofili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Papa je najavio da će svećenici pedofili biti sankcionirani. To je njegova "najoštrija" poruka protiv svećenika zlostavljača djece. Još prošli mjesec je štitio Crkvu
Vidi originalni članak

Papa Franjo je molio oprost za štetu koju su djeci napravili svećenici pedofili. Najavio je i da će ti svećenici biti sankcionirani, piše BBC.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova Papina izjava do sada je "najoštrija" poruka protiv svećenika pedofila. Još je prošli mjesec branio Crkvu i rekao je kako "nitko nije napravio više od Crkve u zaštiti djece od pedofila", a da se nju jedinu zbog pedofilije napada. Ta je izjava uslijedila nakon što je UN optužio Vatikan da štiti svećenike zlostavljače djece.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Crown 13.04.2014.

    U potpunosti krivo shvaća napade na pedofiliju među klerom.Ne napaduju ljudi zbog toga što su to kršćani napravili,već zbog toga što su tj. zbog toga što je sustavno zataškivaju i ignoriraju. Pedofili su u Americi na stupu srama,a nigdje naznake da će se to dogoditi i u Vatikanu i u cijelokupnoj Crkvi.

  • Renavoid 12.04.2014.

    bit će sankcionirani ..... prebačeni u druge župe, a kako nam ne žele dati imena, nikad nećemo znati tko su i u kojem dijelu svijeta rade sve po starom ....

  • nocni_kupac13 12.04.2014.

    To sto Papa trazi je isto kao nekog ubojicu traziti da se pomiluje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare