To je to što me zanima!

Papigica spasila bebu pa dobila medalju za hrabrost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mama, beba, beba, panično je ponavljao papagaj Willie mašući krilima. Vlasnica je znala da nešto nije u redu. Djevojčica je već bila plava u licu
Vidi originalni članak

Megan Howard iz Denvera u SAD-u lani u studenom čuvala je malenu Hannah (2). Društvo im je pravio zeleno-žuti papagaj Willie. Megan je na trenutak otišla u kuhinju, no panično dozivanje kućnog ljubimca natjeralo ju je da se vrati u sobu.
- Mama, beba, beba - panično je ponavljao Willie mašući krilima. Megan je odmah znala da nešto nije u redu. Dotrčala je do djevojčice koja je već bila plava u licu. Zalogaj hrane zapeo joj je u grlu, izgubila je zrak i počela se gušiti. Samantha Kuusk, majka malene Hannah, i dan danas svima prepričava nevjerojatnu priču o heroju papagaju. Dadilja Megan odlično se snašla u teškoj situaciji. Na djevojčici je primijenila Heimlichov zahvat i izvadila komadić hrane iz grla, ali skromno tvrdi kako je upravo Willie zaslužan za spašavanje djevojčice. Hrabru papigu nedavno su, u ime Crvenog Križa, nagradili gradonačelnik Denvera i guverner Kolorada.
- On je samo mala ptičica, ali divan je osjećaj vidjeti ga na dodjeli nagrada sa svim ostalim ljudima koji su nekome spasili život - ponosno je rekla vlasnica Megan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • arcihbald 24.03.2009.

    kak je lepi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare