Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Papigica spasila bebu pa dobila medalju za hrabrost

Mama, beba, beba, panično je ponavljao papagaj Willie mašući krilima. Vlasnica je znala da nešto nije u redu. Djevojčica je već bila plava u licu

CBS
Video: CBS
1 komentara

Megan Howard iz Denvera u SAD-u lani u studenom čuvala je malenu Hannah (2). Društvo im je pravio zeleno-žuti papagaj Willie. Megan je na trenutak otišla u kuhinju, no panično dozivanje kućnog ljubimca natjeralo ju je da se vrati u sobu.
- Mama, beba, beba - panično je ponavljao Willie mašući krilima. Megan je odmah znala da nešto nije u redu. Dotrčala je do djevojčice koja je već bila plava u licu. Zalogaj hrane zapeo joj je u grlu, izgubila je zrak i počela se gušiti. Samantha Kuusk, majka malene Hannah, i dan danas svima prepričava nevjerojatnu priču o heroju papagaju. Dadilja Megan odlično se snašla u teškoj situaciji. Na djevojčici je primijenila Heimlichov zahvat i izvadila komadić hrane iz grla, ali skromno tvrdi kako je upravo Willie zaslužan za spašavanje djevojčice. Hrabru papigu nedavno su, u ime Crvenog Križa, nagradili gradonačelnik Denvera i guverner Kolorada.
- On je samo mala ptičica, ali divan je osjećaj vidjeti ga na dodjeli nagrada sa svim ostalim ljudima koji su nekome spasili život - ponosno je rekla vlasnica Megan.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message