To je to što me zanima!

Paralizirana žena zapanjila doktore i rodila treću bebu

Trudnu Abigail Witchalls (31) prije pet godina je nožem napao mahniti muškarac na ulici. Ostala je paralizirana. Sad je rodila treće dijete, Rebeccu
Vidi originalni članak

Britanka Abigail Witchalls (31) iz Little Bookhama ostala je paralizirana nakon što ju je pomahnitali narkoman probo nožem dok je šetala sa sinom. Liječnici su joj rekli kako više neće moći imati djecu. Unatoč lošim prognozama, rodila je i treće dijete, kćer Rebeccu.
- Ne možemo biti sretniji. Ovo je fantastično! Abigail je zaista dobro i ne može biti sretnija. Blagoslovljeni smo - rekao je suprug Benoit (32). Abigail je 2005. šetala sa sinom Josephom i već su bili kraj kuće. Pomahnitali Richard Cazaly (23), koji se kasnije ubio, napao ju je s leđa. Nakon napada je primila i posljednju pomast. U bolnici su otkrili da je trudna deset tjedana. Iznenadila je liječnike došavši svijesti, a s obitelji je komunicirala treptanjem. Rodila je sina Dominica. Iako je još paralizirana, jako je napredovala. Treće dijete rodila je kod kuće.
- Ako netko misli da čuda ne postoje neka provede jedno popodne s Abigail i njezinom obitelji - rekao je prijatelj. Abigail je inspirirala milijune ljudi svojom nevjerojatnom snagom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • fever2 16.06.2010.

    i mene jako zanima kako i zašto je treće začela??? i najiskrenije, to mi malo zvuči bolesno... pa vi sad pričajte o bogu i čudima koliko god hoćete.

  • neos 16.06.2010.

    Bogu je sve moguce!Fantasticno!

  • osmama 16.06.2010.

    djeca su božji blagoslov,zato ne pitajte zašto i kako..okrutno i sebično zvučite :( zašto ne bi bila super mama??????nije retardirani narkoman da se ne bi mogla i znala brinuti o djeci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare