To je to što me zanima!

Paraolimpijac Pistorius već u kolovozu na uvjetnoj slobodi?

Sud je potvrdio da bi se bivši atletičar već u studenom mogao ponovno suočiti s mogućom presudom za ubojstvo, nakon što se tužitelji žale na originalnu presudu koja je oduljila postupak
Vidi originalni članak

Paraolimpijac Oscar Pistorius iz zatvora bi uvjetno mogao biti pušten već do kraja kolovoza, objavila je njegova obitelj. Pistorius će tada odslužiti tek deset mjeseci za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp. 

Južnoafrički sud u ponedjeljak je potvrdio da bi se bivši atletičar već u studenom mogao ponovno suočiti s mogućom presudom za ubojstvo, nakon što su se tužitelji žalili na originalnu presudu koja je oduljila postupak. 

Neimenovani član Pistoriusove obitelji u razgovoru za Reuters izjavio je kako očekuje da će Oscar biti uvjetno pušten uoči tog žalbenog postupka 21. kolovoza.

Podsjetimo, Pistorius je za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp 21. listopada 2014. osuđen na pet godina zatvora. Prema južnoafričkim zakonima, moguće je da bude pušten na slobodu uz nadzor nakon što odsluži šestinu kazne, piše BBC.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 08.06.2015.

    cudi me kako nasi nisu uveli sestinu kazne...

  • malo srce 08.06.2015.

    Sramota od pravosuđa

  • Mozak na paši 1986 08.06.2015.

    Znaš Koe Sudac ,klasika ko August Šenoa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare