To je to što me zanima!

'Paravinja mirno spava, poput bebe, kao da je u vlastitoj kući'

On to nikada ne bi učinio. Nikad čak nije ni dobacivao za ženama i djevojkama, rekao je otac Dragana Paravinje u dokumentarcu koji je u nedjelju prikazao RTL
Vidi originalni članak

Gledao me u oči i rekao da tu djevojku nikada nije vidio, rekla je majka Dragana Paravinje za dokumentarni film o nestanku Antonije Bilić koji je u nedjelju emitirao RTL. Posjetila ga je s njegovom djecom kojima je rekao da ne smiju zaboraviti da njihov otac nije loš čovjek. Paravinjini roditelji još vjeruju u njegovu nevinost. Njegov otac Obrad tvrdi da je njegovu sinu učinjena nepravda.

- On to nikada ne bi učinio. Nikad čak nije ni dobacivao za ženama i djevojkama - rekao je. Autorice dokumentarca razgovarale su i s Paravinjinim cimerom iz šibenskog zatvora koji kaže da su rijetko kad razgovarali o "vanjskom svijetu".

- Nekoliko puta smo se dotaknuli te teme, ali nije pokazivao nikakve emocije i ništa nije komentirao. Samo bi provukao ruku kroz kosu. Komotno je mogao biti doktor psihologije. A spavao je kao beba, smiren čovjek, kao da je kod kuće uz ženu i djecu je spavao - rekao je.


Idi na 24sata

Komentari 256

  • BOROVINA 24.12.2012.

    Onaj tko je ovo napisao jedak je razmišljanju običnog bešćutnog i bezobraznog kretena!

  • memyself 04.12.2012.

    da majko baš će ti reć istinu u oči, a brižna ta mater, ako i sluti drugačije, ne može prihvatit istinu nego se trudi vjerovat njegovim lažima.....

  • PuKi1 04.12.2012.

    Dragi mediji, molim vas lijepo da prestanete više skupljati jeftine poene na ovoj priči. Hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare