To je to što me zanima!

'Paraziti poput Čačića žele rasprodati profitabilne firme'

Živi zid se zalaže za referendum u kojem će se tražiti zabrana privatizacije i prodaje državne imovine od strateškog interesa, kao i usluga poput zdravstva
Vidi originalni članak

Živi zid okomio se na Radimira Čačića i ostale, kako kažu, parazite koji žele rasprodati profitabilne kompanije poput Podravke, Ine, HEP-a...

-  Samo bi lud čovjek, kriminalac i prodana duša, mogla rasprodavati državnu imovinu od strateškog interesa, imovinu koja nosi konstantnu dobit. Ako ju netko želi kupiti, znači da ta imovina ima vrijednost i donosi dobit. Kako je sve vrijedno drugima, a nama nije? Kad prodamo sve što imamo što će nam ostati za prodaju? Otoci, gradovi, ljudi…? - pitaju se u Živom zidu.

Živi zid se zalaže za referendum u kojem će se tražiti zabrana privatizacije i prodaje državne imovine od strateškog interesa, kao i usluga poput obrazovanja i zdravstva, na koje građani ove zemlje imaju pravo jer plaćaju poreze i prireze. 

- Kad smo privatizirali telekomunikacije, što je bilo nezakonito jer je društvena imovina oteta i pretvorena u privatnu, dobili smo najskuplji telefon i internet, a ujedno i najsporiji internet na svijetu. Osim što je T-com dobio mogućnost prisluškivanja cijele Hrvatske, dobili su i mogućnost isisavanja ekstra profita, milijardi kuna, koje su mogle ostati u Hrvatskoj, a otišle su izvan nje. Ista je situacija i sa Plivom i bilo kojom drugom kompanijom - piše Živi zid.

Kažu i da Hrvati uvijek žele biti nečiji kmetovi.

- Ako se traži ostavka Crnoje, onda bi se definitivno trebala tražiti i ostavka Čačića radi ovakve kriminalne izjave. Opljačkane firme i banke treba vratiti u državno vlasništvo, a daljnju rasprodaju strateške državne imovine zaustaviti - piše Živi zid na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 246

  • brakolomac 14.02.2016.

    Oj, Hrvati, braćo mila! Blejite li još čekajući svog čobana???

  • ecifor 14.02.2016.

    Sinčić je apsolutno u pravu,podržavam ga.A što se tiče telekomunikacija,pokrali su nas ko male majmune. Ja sam , naime,kod uvođenja telefona platio proširenje centrale ondašnjih 2000 maraka, te još dodatnih 1200 maraka za priključenje broja telefona.U toj "pretvorbi"(čitaj:KRAĐI), UZELI SU MI TO SVE BEZ PITANJA , STAVILI LOVU U DŽEP I NIKOME NIŠTA. A MORALI SU NAM DATI ODREĐENI DIO DIONICA U TOJ PROTUVRIJEDNOSTI. SRAMOTA!!!!!!!!

  • Gružanin 14.02.2016.

    Mislim da ste vi u svojoj prepotenciji zaboravili jednu stvar. Istina je da svi plaćamo porez na profit, ali čovjeće mi smo izgubili profit što je puno veće od poreza na profit koji ostaje Hrvatskoj. Pa molim vas koliki profit ide od INE u Mađarsku. Jeli ti to jasno ili ćeš i mene optužiti da nrzim " društvenu imovinu".

Komentiraj...
Vidi sve komentare