Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
246 komentara

'Paraziti poput Čačića žele rasprodati profitabilne firme'

Živi zid se zalaže za referendum u kojem će se tražiti zabrana privatizacije i prodaje državne imovine od strateškog interesa, kao i usluga poput zdravstva

PIXSELL
Foto: PIXSELL
246 komentara

Živi zid okomio se na Radimira Čačića i ostale, kako kažu, parazite koji žele rasprodati profitabilne kompanije poput Podravke, Ine, HEP-a...

-  Samo bi lud čovjek, kriminalac i prodana duša, mogla rasprodavati državnu imovinu od strateškog interesa, imovinu koja nosi konstantnu dobit. Ako ju netko želi kupiti, znači da ta imovina ima vrijednost i donosi dobit. Kako je sve vrijedno drugima, a nama nije? Kad prodamo sve što imamo što će nam ostati za prodaju? Otoci, gradovi, ljudi…? - pitaju se u Živom zidu.

Živi zid se zalaže za referendum u kojem će se tražiti zabrana privatizacije i prodaje državne imovine od strateškog interesa, kao i usluga poput obrazovanja i zdravstva, na koje građani ove zemlje imaju pravo jer plaćaju poreze i prireze. 

- Kad smo privatizirali telekomunikacije, što je bilo nezakonito jer je društvena imovina oteta i pretvorena u privatnu, dobili smo najskuplji telefon i internet, a ujedno i najsporiji internet na svijetu. Osim što je T-com dobio mogućnost prisluškivanja cijele Hrvatske, dobili su i mogućnost isisavanja ekstra profita, milijardi kuna, koje su mogle ostati u Hrvatskoj, a otišle su izvan nje. Ista je situacija i sa Plivom i bilo kojom drugom kompanijom - piše Živi zid.

Kažu i da Hrvati uvijek žele biti nečiji kmetovi.

- Ako se traži ostavka Crnoje, onda bi se definitivno trebala tražiti i ostavka Čačića radi ovakve kriminalne izjave. Opljačkane firme i banke treba vratiti u državno vlasništvo, a daljnju rasprodaju strateške državne imovine zaustaviti - piše Živi zid na Facebooku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message