To je to što me zanima!

Parovi iz Hrvatske navalili su na kliniku u Mariboru

Parovi iz RH koji muku muče s neplodnošću navalili na Odjel reproduktivne medicine bolnice u Mariboru zbog Zakona o potpomognutoj oplodnji
Vidi originalni članak

Parovi iz Hrvatske koji muku muče s neplodnošću navalili su na Odjel reproduktivne medicine Opće bolnice u Mariboru zbog početka primjene novog Zakona o potpomognutoj oplodnji. Iako je ministar zdravstva Darko Milinović apelirao da nije potrebno odlaziti u inozemstvo, ističući da se uspješnost potpomognute oplodnje neće smanjiti unatoč zabrani zamrzavanja predembrija i dopuštenju za oplodnju samo tri stanice, pacijenti su očito skeptični. Termini su zauzeti za više od godinu dana unaprijed, a svaki dan barem 30 parova traži pomoć, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIPL 21.09.2009.

    Zakaj nas pa še na tem področju ne bojkotirate? A zdej smo vm pa dobri , a ? SRAM ME JE, da imamo takšne sosede....

  • 1odtiseće 21.09.2009.

    Ma on je običan ginekolog koji je vjerojatno kupio diplomu, jer se vidi da nema pojma o medicinski potpomognutoj oplodnji, jer da imalo ima pameti ne bi ovo radio i donio ovakav zakon, a što je najgore on je jedan VELIKI kreten. Da je imalo upoznat sa problemima ljudi koji imaju problema sa oplodnjom, i da zna što upravo radi tim istim ljudima , kojih je na žalost sve više, ne bi ovo radio. Radi užas parovima, a u svoj ovoj krizi izvozi novac van u Sloveniju, pa neka nam je naš pametni Milinović. Treba ga srušiti i oboriti. Dao Bog da dobije neku opaku bolest. A neka njegova djeca nikada ne imala djecu. Pa neka mu bude njegov zakon!!!!!!!!!!! Od srca mu to želim.

  • MpH 21.09.2009.

    Dabogda vama gosp. Milinoviću netko u obitelji ima takvih problema pa da mora ici u inozemstvo jer ste donjeli idiotski zakon!! Tebe boli briga, ti si otac troje djece! Omogući i ostalima koji nemaju tu sreću da dobiju djecu prirodnim putem nadu da će biti roditelji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare