To je to što me zanima!

Partijao sa 50 cura: Silvio zna što vodi do srca žena

POLITIČKI HAREM: Za skupocjeni nakit i stranicu u novinama starlete maze Berlusconija, brčkaju se s njim u bazenu i od milja ga zovu “tatica”
Vidi originalni članak

Veronica Lario, supruga talijanskog premijera Silvija Berlusconija, prošli mjesec je zatražila razvod zbog suprugovih afera s djevojkama koje bi mu mogle biti kćeri. U naletu bijesa talijanskim medijima spomenula je razvratne zabave, a tjednik L’Espresso sada je objavio šokantna svjedočenja žena koje su s premijerom dočekale 2008. godinu. Berlusconijevim privatnim zrakoplovom na Sardiniju je doputovalo 50 djevojaka. Njih dvadestak dobilo je dnevnicu u iznosu od 1500 eura, a darežljivi premijer svaku je počastio i kupovinom u luksuznom trgovačkom centru. Ručali su u luksuznoj vili, a Berlusconi, slab na ženski šarm, odao im je i neke političke tajne. Večernje sate kratili su u bazenu okruženom egzotičnim kaktusima, palmama i velikim amfiteatrom. Djevojke u minijaturnim bikinijma sjedile su mu u krilu, nježno ga milovale i zvale: “Tatice”. Sličan scenarij na Sardiniji Silvio Berlusconi je priredio i prije pet mjeseci. Tada je premijer uživao u nježnostima s maloljetnom Noemi Letizijom i njezinom prijateljicom Robertom. Zgodna plavuša kasnije ga je zvala i u Napulj na proslavu svog 18. rođendana. Berlusconi je nije odbio.
Njegova supruga je ubrzo nakon toga njegovo druženje s djevojkama nazvala “imperatorovim zabavama gdje se djevice nude crnom vragu”. Berlusconi je talijansku javnost digao na noge najavivši kako će četiri starlete postaviti na visoke funkcije u parlamentu EU.

DOBILA DIJAMANTNU OGRLICU
Noemi Letizia je, družeći se s talijanskim premijerom, na dar dobila ogrlicu od oniksa u obliku kornjače, srebrni privjesak u obliku leptira i prsten. Povodom 18. rođendana Berlusconi joj je, uz čestitku, osobno poslao i zlatnu ogrlicu s dijamantima vrijednu 40.000 kn.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MpH 01.06.2009.

    E da imamo para i to što on ima, pitam se kako bi \"ubijali dosadu\"... Ako već moram birat droga ili seks, biram ovo drugo...

  • casio 01.06.2009.

    Čemu drugom žene i služe..Same se daju.

  • grode 01.06.2009.

    Sjetim se povijesti i Rimskog Carstva te njihova orgijanja. Drugi Kaligula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare