To je to što me zanima!

Partizanov navijač u Vukovaru tukao dijete zbog hrvatske maske, ide u pritvor 30 dana

Zbog nasilničkog ponašanja povezanog sa zločinom iz mržnje policija je kazneno prijavila muškarca (30) koji je napao dijete u vukovarskoj pekarnici. Dobio je 30 dana istražnog zatvora
Vidi originalni članak

Vukovarski policajci kazneno su prijavili 30-godišnjeg navijača Partizana koji je u utorak ujutro napao dijete zbog zaštitne maske s hrvatskim obilježjima.

Kako se navodi, dovršili su istraživanje nad muškarcem zbog sumnje da je počinio Nasilničko ponašanje iz članka 323. a u svezi zločina iz mržnje iz članka. 87. stavka 21. Kaznenog zakona.

NAPAD NA DJEČAKA Partizanov navijač u Vukovaru udario dječaka (13) u glavu i tijelo zbog hrvatske maske?!

Istragom su utvrdili da je muškarac u utorak oko 7.30 sati u pekarnici u Ulici Vijenac kneza Branimira u Vukovaru fizički napao dječaka i lakše ga ozlijedio, a povod svemu su bila hrvatska obilježja na zaštitnoj maski koju je nosio na licu. Kako su jučer rekli iz policije dječaka je udario rukom u glavu i nogom u tijelo.

Osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a rješenjem suda određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Radi se o muškarcu koji je policiji dobro poznat od ranije.

Iz policije kažu da su obavijestili i Centar za socijalnu skrb o slučaju zbog pravne zaštite djeteta te dali obavijest roditeljima djeteta o pravima oko zaštite djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 354

  • shiro ninja 06.06.2021.

    I kakve bi batine dobio da se mene pita....nebi nikad vise se usudio da dira u ikog

  • shiro ninja 06.06.2021.

    Da je to napravio u kanadi bio bi osuden na 10 godina zatvora i ogromnu novcanu odstetu djecaku......i ne bi se bunio jer bi dnevno dobija batine u zatvoru od sebi slicnih i kad i ako bi se docepao slobode za zivota bi bio branded kao nasilnik i kriminalac kojem niko ne daje zaposlenje....toliko o tome ali po strani...ovo je pitanje za sve nas kakvu pravdu i sigurnost hrvatska pruza svojoj djeci i gradanima? Pa to je sramota da se neko uopce usudi napraviti tako nesto i zabrinjavajuce...POSEBNO SRBIN DA TUCE DJECAKA I TO U VUKOVARU...zar smo na to spali!!?U vukovaru se secu silovatelji i ubojice iz devedesetih ....sramota...i stovise tuku djecu po ulicama a mi pricamo o suverenosti.....da li ima ista od hrvatskog dostojanstva? Ili su to samo prazne price....Jebem ti takvu drzavu i vlast

  • stipok1357 04.06.2021.

    Tukli su nas prije devedesetih zato što smo hrvati, ubijali su nas devedesetih zato što smo hrvati i sada nas ponovo tuku zato što smo hrvati. Da li će se koalicija Plenković-Pupovac dogovoriti oko toga što je sljedeće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare