Obavijesti

News

Komentari 429

Partizanov navijač u Vukovaru udario dječaka (13) u glavu i tijelo zbog hrvatske maske?!

Partizanov navijač u Vukovaru udario dječaka (13) u glavu i tijelo zbog hrvatske maske?!

Trinaestogodišnjem dječaku u vukovarskoj bolnici utvrdili su kako je lakše ozlijeđen, a policija provodi kriminalističko istraživanje nad tridesetgodišnjakom

PU vukovarsko-srijemska objavila je kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog napada na maloljetnika u Vukovaru. 

Kako navode, u ponedjeljak je oko 7.30 sati u Ulici dr. Ante Starčevića u Vukovaru muškarac napao maloljetnika zadavši mu dva udarca, rukom u glavu i nogom u tijelo.

- Liječničku pomoć maloljetnik je zatražio u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen. U prostorije policije priveden je 30-godišnjak koji se dovodi u vezu s događajem te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje - stoji u priopćenju policije. 

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, muškarac je policiji poznat od ranije, a navodno je pripadnik 'Grobara' te je vjerojatni motiv napada nacionalna netrpeljivost i da je motiv napada maska s hrvatskim obilježjima koji je nosio dječak. 

- Na žalost u Vukovaru se predugo događaju ovakve stvari gdje jedni druge napadaju radi međunacionalne netrpeljivosti. O nekim događanjima mediji niti nisu upoznati. Koliko je to rašireno vidi se i po stalnim policijskim patrolama oko vukovarskih srednjih škola u čijim blizinama uvijek ima policijskih vozila. Upravo radi tih stvari na području grada su uvijek i dvije tri ophodnje interventne policije. Takva atmosfera traje već mjesecima - rekli su iz policije za Večernji.