To je to što me zanima!

Bračić kupio Super Konzum Radnička ispod tržišne cijene?

Prema analizi procjenitelja nekretnina, Fortenova je mogla zaraditi najmanje 14 milijuna eura više kad je već odlučila prodati atraktivnu lokaciju Super Konzuma na Radničkoj cesti u Zagrebu
Vidi originalni članak

Procjenitelj vrijednosti nekretnina utvrdio je da bi kompleks Super Konzum Radnička na tržištu vrijedio najmanje 34 i pol milijuna eura, a Fortenova grupa ga je prodala Anti Bračiću, poslovnom partneru Pavla Vujnovca, člana Uprave i najutjecajnijeg suvlasnika Fortenove, za nešto više od 20 milijuna eura, uz dopuštanje upisa hipoteke na nekretninu i uz izdašno plaćanje zakupa, piše N1.

Prema analizi procjenitelja nekretnina, Fortenova je, mogla zaraditi najmanje 14 milijuna eura više kad je već odlučila prodati atraktivnu lokaciju Super Konzuma na Radničkoj cesti u Zagrebu. 

Podsjetimo, Mercator H, tvrtka kći u Fortenovi, sljednica onog slovenskog Mercatora koji je Ivica Todorić kupio 2014. godine, prodala je najatraktivniji od svih Konzumovih centara u Zagrebu, Super Konzum Radnička, tvrtki TC3KGS Invest d.o.o. u vlasništvu Ante Bračića, poslovnog partnera Pavla Vujnovca, najutjecajnijeg suvlasnika Fortenove.

Više pročitajte na N1.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • debelehladovina7 13.04.2023.

    Da je tako Todoric unistavao tvrtku mogao je uzeti milijarde....

  • Rudy Rudy 13.04.2023.

    Meni nisu jasni takvi likovi, imaš para brdo ali hoćeš još, nemože ni to potrošit, radi štetu ljudima i državi koja to milo gleda, osim toga ružan je ko lopov, daj se negdje sakrij i troši to što si već pokro, ima u hr i drugih koji bi htjeli krast

  • rondonja 13.04.2023.

    sigurno sve pošteno odrađeno 🤔🤔🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare