To je to što me zanima!

Pas ih izgrizao pred školom: 'Majka je bila u šoku i vrištala. Brzo sam odvukla dijete...'

Pas zagrebačkim naseljem često luta bez nadzora. Zaletio se na brata i sestru koji su išli u školu. Djevojčicu je zgrabio za vrat, a dječaka za nogu
Vidi originalni članak

Odjednom sam čula vrisak, ali ne normalan ljudski vrisak, to je trajalo. Istrčali smo na cestu, sve je bilo puno krvi. Pas je zgrabio dijete za nogu i vukao ga, mama je pala preko njega, bilo je strašno, govori nam radnica pekarnice koja je jutros na neki način postala heroj kad je brzom reakcijom sklonila s ceste majku i dvoje djece koje je u Gornjem Vrapču napao pas, belgijski ovčar.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 24.09.2022.

    Drastično kazniti vlasnika.

  • ante-portas 24.09.2022.

    Zivotinja je zivotinja, bila divlja ili "pitoma". Znam da je to cista utopija, ali trebalo bi zabraniti drzanje bilo koje zivotinje u kuci. Zivotinjama je mjesto u prirodi. Eventualno u nekakvim parkovima, gdje bi ljudi mogli doci i gledati zivotinje u prirodi. Zoloske treba zabraniti.

  • 23.09.2022.

    mislim da 90% vlasnika pasa u ovoj državi niti poštuje i ono malo zakona koje je dobro, niti se ispravno brinu za pse. nije dovoljno psa kupiti, čipirati i staviti u dvorište ili kuću (stan)... Kao dijete sa sela odrastao sam sa psima, bio sam vodič policijskog belgijskog ovčara i znam koju brigu i odgovornost je potrebna za psa. Taj pas svaki dan mora pretrčati barem 5 km da izbije agresivnost i to sam svakodnevno radio nakon radnog vremena iako smo tako rekuć za vrijeme radnog vremena bili u pokretu. Za ove "mirnije" pasmine i dalje treba aktivnost, druženje i socijalizacija, a malo koji vlasnik se brine o tome. Glavno da oni pokažu da su ljubitelji životinja samim time što su nabavili psa. A psihičke traume koje pas ima zato što je većinom sam, zatvoren ili nedovoljno aktivan na kraju dovode do nesreća i tragedija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare