To je to što me zanima!

Pas ih živcirao? Radnici škole zakopali ga živog u dvorištu

Prema izvještaju iz policije, pretpostavlja se da je pseći lavež živcirao zaposlenike škole te su ga "za kaznu" zakopali. Srećom, nesretnog psa su primijetili prolaznici
Vidi originalni članak

Radnici u školi u Cape Townu prošlog tjedna su živog zakopali psa lutalicu, a policija ga je spasila u posljednji trenutak. Prema izvještaju iz policije, pretpostavlja se kako je pseći lavež živcirao zaposlenike škole te su ga "za kaznu" zakopali, javlja Daily Mail. Srećom, psa su primijetili prolaznici te su pozvali službu za pomoć životinjama.

Zbog maltretiranja psa policija je uhitila dva muškarca iz škole u čijem dvorištu su životinju pronašli. Pas, koji je bio blizu smrti dok su ga pronašli, sada se dobro oporavlja. 

- Muškarce je policija pronašla pred školom. Prvo su rekli da je pas mrtav te su ga zato zakopali, a kasnije su istaknuli da su znali kako je pas živ - izvijestila je Christina Pretorius iz centra za zaštitu životinja. Dodaje kako su izmučenu životinju neko vrijeme otkopavali kako bi je spasili.

Kako su veterinari izvijestili, pas je bio osakaćen, ali ističu kako to može biti posljedica prometne nesreće u kojoj je ranije stradao. Policija još istražuje okolnosti nezgode te su dodali kako će više detalja imati uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • AnaBela_2 08.11.2011.

    Želim im sudbinu barem na trenutak sličnu kao jadnom psu.... jadna životinja ne može govoriti i zvati za pomoć! Mislim da bi za zlostavljanje životinja trebalo jednako kazniti,jer su i oni živa bića, imaju srce,osjećaje i od krvi i mesa su kao i svatko od nas!

  • jaaaaa-dea- 04.11.2011.

    Jadan pas..hvala bogu da je spašen,pa mi ljudska rasa smo totalno izopačeni i bolesni....

  • cro79 29.10.2011.

    jadni pesek

Komentiraj...
Vidi sve komentare