To je to što me zanima!

Pas, medvjed i srušeno stablo ometaju promet na cestama...

Prvo je na A1 između čvorova Gospić i Gornja Ploča u blizini odmorišta Zir (200. km) probleme stvarao medvjed, a između odmorišta Brinje i tunela Brinje gdje kolnikom je lutao pas...
Vidi originalni članak

Hrvatski autoklub večeras je vozače pozvao na oprez na autocestama zbog životinja na cesti. Prvo je na A1 između čvorova Gospić i Gornja Ploča u blizini odmorišta Zir (200. km) probleme stvarao medvjed, a između odmorišta Brinje i tunela Brinje gdje kolnikom je lutao pas. 

Na staroj cesti kroz Gorski kotar pak, promet je bio prekinut 20.30 zbog stabla na cesti u blizini Lokvi kod predjela Sopač.

HAK javlja i da je pojačan promet na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom u oba smjera i pojedinim graničnim prijelazima s Mađarskom na izlasku, a s BiH na ulasku. Zbog pojačanog priljeva vozila zabilježena su i duža čekanja pa korisnike molimo za strpljenje.

Kolnici su mokri i skliski u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici. Zbog vrlo guste magle na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Vrata vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nori 🖖 11.02.2019.

    Šuplje ograde a cestarina prevelika

  • mehanicar321 11.02.2019.

    Bio bih dobar trofej

  • Rusulica 10.02.2019.

    Probudili su medu.:-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare