To je to što me zanima!

Pas spasio trudnicu iz vlaka, rodila u 5. mjesecu trudnoće

Mlada žena iz Palestine završila je na hitnom prijemu vukovarske bolnice, gdje je zbog nastalih komplikacija prijevremeno rodila. Nedonošče, rođeno nakon četiri i pol mjeseca, živo je i stabilno
Vidi originalni članak

Teretni vlak koji je dočekala granična policija u Tovarniku išao je iz Srbije u Italiju i prevozio je rasuti kukuruz. Policijski pas tragač Lord, tri godine star belgijski ovčar, u jednom od vagona nanjušio je ljude.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pretragom vagona pronašli smo trudnu ženu (25) i muškarca (27) zakopane u kukuruz. Ona je bila u nesvijesti, u iznimno teškom stanju, a on se donekle dobro držao. Samo zahvaljujući pravoj reakciji naših djelatnika, koji su ženu iznijeli iz vagona, polegli je, stavili u pravi položaj i pružili joj pomoć do dolaska Hitne, ostala je živa. Prema njihovim iskazima, oni su supružnici, državljani su Palestine i putovali su za Italiju - kazao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

VIDEO IZ VAGONA: POLICIJA NAŠLA MIGRANTE Tovarnik: Pas spasio trudnicu, našao je bez svijesti u vagonu

Mlada žena završila je na hitnom prijemu vukovarske bolnice, gdje je zbog nastalih komplikacija prijevremeno rodila. Nedonošče, rođeno nakon četiri i pol mjeseca, živo je i stabilno, smješteno u inkubator, a i rodilja je dovedena u stabilno stanje. Muškarca su smjestili u Tranzitno-prihvatni centar za strance u Tovarniku, gdje mu policajci kontinuirano prenose nove informacije o zdravstvenom stanju supruge i bebe.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • shPINa 01.02.2020.

    Nije on nju spasio,pas je pronasao ljude koji prelaze granicu ilegalno,bez dokumenata. Nadam se da su mama i beba dobro. Nakon sto se oporave poslat ih nazad u maticnu zemlju skupa sa racunom za bolnicko lijecenje,naravo i zabranom ulaska u EU na najmanje 5 godina.

  • 01.02.2020.

    Je se rodilo dite ili sin??

  • 01.02.2020.

    Evo povećao se natalitet u Hrvatskoj . Dobra ideja da pozivamo sve trudnice iz Pakistana ,Sirije , ,Irana ,afganistana i drugih država da rode u Hrvatskoj .

Komentiraj...
Vidi sve komentare