News

Komentari 40

Pas spasio trudnicu iz vlaka, rodila u 5. mjesecu trudnoće

Pas spasio trudnicu iz vlaka, rodila u 5. mjesecu trudnoće

Mlada žena iz Palestine završila je na hitnom prijemu vukovarske bolnice, gdje je zbog nastalih komplikacija prijevremeno rodila. Nedonošče, rođeno nakon četiri i pol mjeseca, živo je i stabilno

Teretni vlak koji je dočekala granična policija u Tovarniku išao je iz Srbije u Italiju i prevozio je rasuti kukuruz. Policijski pas tragač Lord, tri godine star belgijski ovčar, u jednom od vagona nanjušio je ljude.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pretragom vagona pronašli smo trudnu ženu (25) i muškarca (27) zakopane u kukuruz. Ona je bila u nesvijesti, u iznimno teškom stanju, a on se donekle dobro držao. Samo zahvaljujući pravoj reakciji naših djelatnika, koji su ženu iznijeli iz vagona, polegli je, stavili u pravi položaj i pružili joj pomoć do dolaska Hitne, ostala je živa. Prema njihovim iskazima, oni su supružnici, državljani su Palestine i putovali su za Italiju - kazao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Mlada žena završila je na hitnom prijemu vukovarske bolnice, gdje je zbog nastalih komplikacija prijevremeno rodila. Nedonošče, rođeno nakon četiri i pol mjeseca, živo je i stabilno, smješteno u inkubator, a i rodilja je dovedena u stabilno stanje. Muškarca su smjestili u Tranzitno-prihvatni centar za strance u Tovarniku, gdje mu policajci kontinuirano prenose nove informacije o zdravstvenom stanju supruge i bebe.

Najčitaniji članci