To je to što me zanima!

Pas vodič je oslijepio pa on i gazda dobili novog psa vodiča

Grahamu je pas Edward šest godina bio oslonac u životu, a nakon što su mu zbog migrena izvadili oči, obojica su dobili vodiča Opala.
Vidi originalni članak

Graham Waspe iz Suffolka je nakon dvije teške nesreće oslijepio, a sve do 2004. godine nije imao psa vodiča. Dobio je psa Edwarda, koji mu je bio oslonac punih šest godina. Pas je nedavno oslijepio zbog mrena, a Graham je dobio drugog psa, Opala, koji sada pas vodič i Grahamu i Edwardu. Edwardu su veterinari zbog migrena trebali izvaditi oči. 

- Opal je koristan i meni i Edwardu. Ne znam što bi bilo s nama da njega nema - kazao je Graham. Dodaje kako je Edward naučio gdje se što u njihovom kvartu nalazi te mu nije veliki problem kretati se. Istaknuo je kako je Edward u njihovom gradu postao jako popularan jer je bio izvrstan pas vodič, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Velečasni 1 17.03.2011.

    Imam zlatnog retrivera 6g.Točno se vidi i osjeća da me voli,a i ja njega volim,i on to zna.Pokazuje osjećaje govorom tijela.Mogu pogoditi njegove želje.I on čita moje raspoloženje i prilagođava se.Može se uvrijediti ako ga ne povedem sobom.Ja ne moram imati,ali on mora imati sve što mu treba.Djeluje smirujuće i relaksirajuće na ukućane.Svi su manje živčani.Jednostavno,moraš ga voljeti.

  • irka03 12.03.2011.

    ajme jadan mali pasek,plače mi se kada pročitam ovakvo što :(

  • sulisa30 12.03.2011.

    O siroće malo,prekrasan je,baš mi ga je žao što je tako prošao! Obožavam pse i jako me rastuže takve situacije .

Komentiraj...
Vidi sve komentare