To je to što me zanima!

"Pauk" dizao roditeljima vozila dok su bili u vrtiću

Pred vrtićem Grigor Vitez u zagrebačkom Rudešu zadnjih dana tamo kruži “pauk” i diže automobile, a komunalni redar piše roditeljima kazne 300 kn
Vidi originalni članak

Izašla sam s djetetom iz vrtića. Na mom autu bila je kazna, a drugi tata svoj auto nije našao. Stajao je s bebom u rukama i nije znao što će, kaže mama Irena. Pred vrtićem Grigor Vitez u Ratarskoj ulici u zagrebačkom Rudešu na nekoliko minuta parkirala je na nogostupu. Zadnjih dana tamo kruži “pauk” i diže aute, a komunalni redar piše kazne od 300 kuna.
Roditelji su ogorčeni i pitaju je li tako pred svim vrtićima i je li gradskoj blagajni ustrebalo novca da ga se ovako prikuplja.
- Neki dan su već u 7.30 sati na autima bile kazne. Prisiljen sam stati na nogostup. Okolna parkirališta su puna automobila stanara, a vrtićko je parkiralište premalo - kaže tata Dario dok vodi Marka u jaslice.
- U našem vrtiću je 300 djece. Pokušat ćemo naći rješenje s gradskim uredom - kaže ravnateljica vrtića Marija Ivušić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lola56 11.09.2009.

    I treba im dizat aute.Ja sam u zgradi ispred vrtića i gledam svaki dan šta ti ljudi rade.Da mogu u vrtić bi ušli autom.I to je tako već 30 godina,dakle nisu to novokomponirani vozači ili samo ovi dođoši iz Bosne i Hercegpvone ili \"Dalmacije\".Takav je hrvatski narod nekulturan na svim poljima pa i u vozačkoj kulturi. Trotoari u cijelom naseelju su puni parkiranih auto,ja kao pješak moram hodati po cesti.Strahota,i daj Bože da kupe još pauka pa neka dižu.Bilo bi para ko pljeve!!!!!!

  • mm555 11.09.2009.

    živio gradonačelnik i njegova (gradska) blagajna...

  • nonana 11.09.2009.

    Najlakše je dignut auto i naplatiti kaznu,a da se \"gospoda\" pobrinu da obezbjede parkirališta,to nije valjda u ničijoj domeni ili u opisu poslova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare