To je to što me zanima!

Pavasović: Iznijeli smo obranu i rekli sve što smatramo nužnim

Ljubo Pavasović Visković zastupa Sinišu Žalca i Gorana Vidovića, a ispred Uskoka je rekao da su iznijeli obranu i rekli sve što smatraju nužnim. Očekuje se da će Uskok tražiti istražni zatvor
Vidi originalni članak

Iznijeli smo obranu i rekli sve što smatramo nužnim, rekao je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, dodajući kako se privedene sumnjiči za zločinačko udruživanje i u sklopu toga čitav niz kaznenih djela. Smatra kako je moguće da je riječ o spoju više različitih skupina. Pavasović zastupa Sinišu Žalca i Gorana Vidovića.

Neslužbeno doznajemo kako Žalca sumnjiče da je u ožujku planirao napad na Igora Kodžomana. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je kako smatra da će nakon ispitivanja u Uskoku, Uskok za većinu osmunjičenika tražiti istražni zatvor. 

Pavasović je rekao i kako postoje neke tanke veze s napadima na ljude iz NK Dinamo, ali nije htio precizirati o čemu se radi.

Gordan Pregle, odvjetnik Josipa Devčića, rekao je kako se njegov klijent branio šutnjom te ga sumnjiče za pripadnost zločinačkoj organizaciji. 
UHIĆENJA UZDRMALA HRVATSKU Detalji akcije 'Tebra': Planirali napade i na Mamićeve ljude?

Očekuje se da će na ispitivanje u Uskok tijekom večeri dovesti i dvojicu koji su uhićeni u Splitu, a ispitivanja bi se trebala nastaviti i u subotu.

Kako navodi Jutarnji, Uskok je više od godinu dana tajno nadzirao neke od uhićenika zbog sumnje da se bave organiziranjem krijumčarenja velikih količina marihuane iz BiH u Hrvatsku - navodno se radilo o 20-ak tona trave. U toj je akciji prije godinu dana u Šibeniku uhićen Goran Vidović s 50-ak kilograma marihuane. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • RoyBean 06.07.2019.

    Đavolji odvjetnik.

  • 06.07.2019.

    Ovi kriminalci su male bebe za svog branitelja...Šteta što Hodak nije malo bolje istražio smrt svoje kćeri...

  • Čarli1976 06.07.2019.

    Ovaj Pavasović mi je jako sumniv fiškal, uvijek se nađe na strani kriminalaca i zločinaca te ih vješto brani,zna čovjek gdje je najveća lova i zarada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare