Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pavasović: Iznijeli smo obranu i rekli sve što smatramo nužnim

Ljubo Pavasović Visković zastupa Sinišu Žalca i Gorana Vidovića, a ispred Uskoka je rekao da su iznijeli obranu i rekli sve što smatraju nužnim. Očekuje se da će Uskok tražiti istražni zatvor

Foto: PIxsell
65 komentara

Iznijeli smo obranu i rekli sve što smatramo nužnim, rekao je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, dodajući kako se privedene sumnjiči za zločinačko udruživanje i u sklopu toga čitav niz kaznenih djela. Smatra kako je moguće da je riječ o spoju više različitih skupina. Pavasović zastupa Sinišu Žalca i Gorana Vidovića.

Neslužbeno doznajemo kako Žalca sumnjiče da je u ožujku planirao napad na Igora Kodžomana. 

Rekao je kako smatra da će nakon ispitivanja u Uskoku, Uskok za većinu osmunjičenika tražiti istražni zatvor. 

Pavasović je rekao i kako postoje neke tanke veze s napadima na ljude iz NK Dinamo, ali nije htio precizirati o čemu se radi.

Gordan Pregle, odvjetnik Josipa Devčića, rekao je kako se njegov klijent branio šutnjom te ga sumnjiče za pripadnost zločinačkoj organizaciji. 
UHIĆENJA UZDRMALA HRVATSKU Detalji akcije 'Tebra': Planirali napade i na Mamićeve ljude?

Očekuje se da će na ispitivanje u Uskok tijekom večeri dovesti i dvojicu koji su uhićeni u Splitu, a ispitivanja bi se trebala nastaviti i u subotu.

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Kako navodi Jutarnji, Uskok je više od godinu dana tajno nadzirao neke od uhićenika zbog sumnje da se bave organiziranjem krijumčarenja velikih količina marihuane iz BiH u Hrvatsku - navodno se radilo o 20-ak tona trave. U toj je akciji prije godinu dana u Šibeniku uhićen Goran Vidović s 50-ak kilograma marihuane. 

Možda vas zanima i ovo:
Message