To je to što me zanima!

Pavelić i Tito odlučit će izbore, ali moderne ustaše i ljevičari su malo light, ko Cola bez kofeina

NOVI EXPRESS Mi ćemo dobiti oko 30 mandata, Možemo! će dobiti oko 13, Most 14 - to je 57., kaže nam jedan bivši SDP-ov ministar. Prema njegovu mišljenju, HDZ će imati od 45 do 48 mandata. Piše. Boris Rašeta
Vidi originalni članak

Nikola Grmoja u jednom je podcastu ovih dana rekao kako je spreman progutati žabu. "Talijanski obrok" bio bi poveći - Grmoja bi progutao koaliciju s najvišim svjetskim političarom, Peđom Grbinom. Što je Grbina učinilo simpatičnim mostovskom Dantonu? Ponajprije to što je hodao ispod HOS-ove zastave s prvim bijelim poljem.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Miovil 13.12.2023.

    Postavlja se pitanje zašto su ušutjeli socijalistički intelektualci tvorci soc.sam.sustava.Zbog Tita i njegovih zločina.OK,samo poslje Tita je bilo daleko više zločina na ovim prostorima.Kakvi smo to mi ljudi .U Indiji glavna aleja nosi Titovo ime .Šta su to Indijci bedastiji narod od nas.Mi slavimo školovanog teroristu kao da slavimo HAMAS.Mislimo da imamp demokraciju u kojoj vlada 18 % birača.Mi smo obolili od nekog globalnog virusa.

  • Barba iz Amerike 11.12.2023.

    Evo narode ovakvim se člancima i narativom rasplamsava mržnja između Hrvata. Tito i Pavelić predizborni kandidati? Mi ili oni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare