To je to što me zanima!

Pavić Šimetin: Nastava 18. siječnja počinje u učionicama

Zamjenica ravnatelja HZJZ-a Ivana Pavić Šimetin izjavila je da će drugo polugodište početi 18. siječnja te da će nastava biti u učionicama
Vidi originalni članak

Glavni razlog je da se smanji kretanje učenika, pogotovo u javnom i organiziranom prijevozu. Da se smanje kontakti"- rekla je Zamjenica ravnatelja HZJZ-a Ivana Pavić Šimetin za RTL Danas.

 - U ovom trenutku od 24.000 tisuće razrednih odjela, u jednom razrednom odjelu sedam je učenika koji su pozitivni, pa par s 5 i nekoliko s 4. Radi se u većini slučajeva o samo jednom učeniku. Ne može se utvrditi da je do zaraze došlo u školi ili izvan škole - ističe Šimetin i dodaje:

 - Za sada nema govora o tome da drugo polugodište počne online. Zna se kada počinje. Moraju se pridržavati mjera, a ako izlaze neka to bude na otvorenom. Nastava 18. siječnja počinje u učionicama.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • totalnoodvaljen 14.12.2020.

    Zločinačka namjerava ispariti na skijanje preko božićnih i novogodišnjih praznika. A vas zaključati doma. Čisto da znate zašto donose ovako stupidne odluke.

  • 14.12.2020.

    Ne kužim ko je sad ova da ona odlučuje kak će bit nastava..prvo je bila Vlada, pa Stožer, pa lokalno, pa samo ravnatelji, pa ipak župani, pa se sad nađe ova uskrsla iz pepela...pa više ne znaš ko pije ko plaća u ovoj državi...svi su glavni i svi nešto odlučuju i donose odluke a država NAJGORA u Evropi!??!?!!?

  • 09051959v 14.12.2020.

    Ova online nastava je najveća glupost koju su izmislili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare