To je to što me zanima!

Pavičić Vukićević objavila imena suradnika, među njima jedno iznenađenje, arhitekt Otto Barić

Otta Barića pozvala sam u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u urbanom prostoru grada Zagreba ne valja, ali i zagovaratelja stvaranja novih vrijednosti u urbanom tkivu našega grada, kaže Pavičić Vukićević
Vidi originalni članak

Jelena Pavičić Vukičević u videu na Faceboku je objavila imena svojih zamjenika i suradnika ako pobijedi na izborima.

Kako je rekla, prvi najbliži suradnik bit će Ivica Lovrić, a drugi arhitekt Otto Barić.

- Ime prvoga od njih neće vas iznenaditi jer se radi o g. Ivici Lovriću, pročelnik Ureda za obrazovanje, no naša suradnja seže još prije u prošlost kad je bio iznimno uspješan ravnatelj, ali i predsjednik Udruge srednješkolskih ravnatelja u Republici Hrvatskoj. Odgovoran je što je Grad Zagreb krenuo odmah u obnovu svih objekata odgoja i obrazovanja koji su stradali u prošlogodišnjem velikom potresu u Zagrebu - rekla je Pavičić Vukičević.

- Možda će vas iznenaditi drugo ime. Kad kažemo da nam je obnova grada Zagreba prioritet, da nam je prioritet urbana transformacija grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu, mnogi naslućuju da se radi po poznatom zagrebačkom arhitektu sa svjetskim referencama. G. Otta Barića pozvala sam u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u urbanom prostoru grada Zagreba ne valja, ali i zagovaratelja stvaranja novih vrijednosti u urbanom tkivu našega grada. Hvala Ivici i Ottu što su prihvatili moj poziv - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ivanunited 13.04.2021.

    Žena je realna , ima moj glas obzirom na količinu demagogije koja dolazi od protukandidata .

  • livija i ja 12.04.2021.

    Stigla ju je karma jer je ona odgovorna za cirkus sa šefovim sprovodom i širenjem korone i još ima obraza kandidirati se za gradonačelnicu.

  • KANKAN_1 12.04.2021.

    Gđa bila na estetskoj operaciji i sad glumi samoizolaciju.. Fujjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare