To je to što me zanima!

Pavković: 'Samo sam htio biti s mojim kolegama'

U Uredu predsjednika su rekli kako se vanjski savjetnik Izet Aganović 'zaletio' pozvavši satnika Pavkovića na proslavu Dana oružanih snaga
Vidi originalni članak

Razočaran sam. Veselio sam se što ću nakon devet mjeseci opet biti sa svojom najvećom obitelji, mojom vojskom, kaže satnik Marko Pavković, koji je prije dva mjeseca stradao u prometnoj nesreći. Njega je u petak na proslavu Dana oružanih snaga u Karlovcu pozvao Izet Aganović, vanjski suradnik Ureda predsjednika.
- Ujutro su kod mene bili djelatnici MORH-a i čestitali mi Dan oružanih snaga. Nismo pričali o odlasku na proslavu. Kasnije su me nazvali iz Ureda i pitali želim li ići. Rekao sam da mi je čast što me na proslavu zove vrhovni zapovjednik Oružanih snaga. Odgovorili su da će vojska sve ostalo riješiti - priča satnik Pavković. Ushićeno je nazvao šogora, koji je otišao ranije s posla te mu donio odoru i činove. Čekao je satima. Zabrinuto je nazvao u Ured predsjednika gdje mu je, kaže, rečeno da je sve otkazano. Iz Ureda predsjednika se ispričavaju satniku. Kažu da su savjetnika  Aganovića molili da satnika posjeti, a on se “ zaletio” pozvavši ga u Karlovac.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nogometas05 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • susjed 29.05.2010.

    Zašto nisam iznenađen ?????????????

  • Bloomy 29.05.2010.

    koji bi im to problem bio da su ga tako malo uveselili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare