To je to što me zanima!

Pavlovića priveli na sud: Držao bolesnog muškarca kao roba

Ante Pavlović u srijedu je pretukao beskućnika kojeg je, sumnja policija, uz to i držao u ropstvu. U petak je priveden na Županijski sud u Velikoj Gorici....
Vidi originalni članak

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, službenici PU zagrebačke 62-godišnjeg Antu Pavlovića oko 18 sati u četvrtak su predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. U petak je priveden na Županijski sud u Velikoj Gorici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, policija sumnjiči da je Pavlović, stoji u službenom priopćenju u kojem ga ne imenuju, unatrag tri tjedna u ropski odnos stavio drugog muškarca. On je svakog dana dolazio do njegovog trošnog objekta te mu prijetio da će snositi posljedice ukoliko neće ispunjavati njegove zahtjeve. 60-godišnjak ga je u strahu bespogovorno slušao. 

Pavlović je optužen i da se psihički i fizički obrušavao na teško bolesnog muškarca. 

SAMOPROZVANI KIROPRAKTIČAR Uhitili zloglasnog Pavlovića, terete ga da je držao roba...

Posljednji incident u njihovom se odnosu dogodio u srijedu Ante Pavlović prvo je rukama, a onda i štapom izudarao 60-godišnjaka i pritom mu zadao teške tjelesne ozljede koje su mu utvrđene u KBC Zagreb. 

- Punio sam jučer vodu na izvoru kad mi je s leđa prišao Pavlović i prestrašio me. U rukama je držao veliku željeznu cijev za dimnjak i cijelo vrijeme me nagovarao da ga vozim u šumu. Jedva sam ga se riješio - rekao nam je mještanin koji živi nedaleko od Ante Pavlovića. 

ANTE PAVLOVIĆ OPET U ZATVORU Ludovao je u Latinici, Malnara udario u trbuh, bičevao dječaka

Ovo, nažalost, nije prvi incident 62-godišnjaka koji je samoprozvani kiropraktičar i, kako tvrdi, reinkarnacija Isusa Krista. Njegovi sumještani tvrde da ih zlostavlja već godinama, a prošli je put završio u zatvoru nakon što je bičem pretukao dječaka i silio ga da mu pokaže spolovilo što je kasnije i sam objavio na vlastitom YouTube kanalu. Dječaka su tada Pavloviću odnijeli sami roditelji.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • rocco siffredi 01.11.2019.

    Držžžžž se kajropraktik... Ovi su ludi, tis normalan

  • belzebuba 01.11.2019.

    Veliki kiroprakticar a nosi staku ma koga ti je..s

  • 01.11.2019.

    Vidm, privode ga bez lisica...a onog vozača koji je skrivio nesreću na odmorištu okovali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare