To je to što me zanima!

Pazi, avion! Radnika pregazio Boeing 787, završio u bolnici

SAD: Iz Boeinga su poručili kako će kompanija istražiti okolnosti nesreće te da će napraviti potrebne promjene kako se ovakvo što ne bi ponovilo. Radnik je dobro
Vidi originalni članak

Radnika kojeg je u zračnoj luci Paine Field u američkoj saveznoj državi Washington pregazio avion, izvukli su spasioci i prevezli u bolnicu. Ima teške ozljede nogu. Pregazio ga je Boeing 787 Japan Airlinesa dug 56 metara i težak 110.000 kilograma koji je vozio prema spremištu. 

Spasioci su ga uspjeli izvući te su ga helikopterom prevezli u bolnički centar Harborview. Iz Boeinga su poručili kako će kompanija istražiti okolnosti nesreće te da će napraviti potrebne promjene kako se ovakvo što ne bi ponovilo.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Prva Proleterska_1 07.02.2012.

    Radi se o Aerodromu , gdje ima BOING najveću halu za dovršavanje i popravak aviona. Radi se o servisnom manevru unutar Boinga - u garaži - kad ga traktor vuće , a ne o incidentu prilikom manevra na gatu sa sopstvenim motorima. Avion je u bojama Japana al pitanje je , dal je uopće isporućen kompaniji, nego se radi o finaliziranju i ispitivanju aviona, a možda i popravci u garanciji!

  • gđa78 06.02.2012.

    baš po pisti sumnjam da je išao 800km/h....

  • stipo55 05.02.2012.

    ne kuzim ove što se čude kako ga je mogao pregazit avion , pa kako nebi mogo..boeing ide bar 800 km na sat , ni nevidiš ga samo odjednom nalati na tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare