To je to što me zanima!

Pazi zid! Cigle su popadale i zgnječile parkirani kombi

Zagreb: Zid bivše tvornice Katran u Radničkoj cesti urušio se u noći sa srijede na četvrtak. Pao je na parkirani Renault. Šteta je oko 40.000 kuna
Vidi originalni članak

Jaki naleti vjetra u noći na četvrtak srušili su stari zid u dvorištu bivše tvornice Katran u Radničkoj cesti u Zagrebu. Cigle i bršljan koji je obrastao oko zida pali su na parkirani Renault Kangoo te ga zatrpali.
- Radim u blizini i parkiram tu gotovo svaki dan. Nakon ovoga sretan sam što moj automobil nije stradao. Kombi je zgnječen toliko da ga umalo nisam prepoznao - ispričao nam je Željko, koji je fotografirao uništeni Renault Kangoo. Kaže kako je zid izgledao vrlo nestabilno. Dostavni Kangoo u vlasništvu je informatičke tvrtke Manor iz Čakovca. Od Tomislava Oštrića, voditelja zagrebačke poslovnice te tvrtke, doznajemo da je njihovo vozilo jedino ostalo parkirano u dvorištu tijekom noći, i to baš pokraj zida.
- Šokirao sam se kad sam ujutro došao. Šteta je potpuna, procjenjujemo ju na 40.000 kuna - rekao je Tomislav. Zagrebačka policija nije imala informacija o nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • perman111 09.09.2010.

    Baš je sportski...zabijen u pod... :-)))

  • bbaco 09.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • bbaco 09.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare