To je to što me zanima!

Pazite! Ovih 11 stvari nikada nemojte posuđivati od drugih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako ponekad bez razmišljanja posudite prijateljičinu grickalicu za nokte ili maminu kremu za lice, morate znati da ta posudba sa sobom može nositi i određeni rizik
Vidi originalni članak

Dijeljenje je lijepa gesta, posebno ako time pomažete drugima. Ali ponekad, najbolje je određene stvari zadržati samo za svoje intimno korištenje . Neki ljudi mogu nositi na sebi zarazne i štetne bakterije na sebi, bez da i oni sami to znaju . Da biste se zaštitili od iznenadne i nepotrebne bolesti, ove stvari izbjegavajte posuđivati .

POGLEDAJTE VIDEO: 11 stvari koje ne biste trebali dijeliti s drugima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada određene stvari koje posudite dođu u dodir s vašim intimnim dijelom tijela, a već ga je netko prije koristio, veća je opasnost da si ugrozite zdravlje, jer se na osjetljivijim mjestima tijela bakterije lakše prenose .

Zbog čega britvice, sapun ili naušnice ne smijemo posuđivati?

Britvice npr. skidaju površinski sloj kože, i vrlo lako mogu inficirati organizam, dok se na ušima skupljaju opasne bakterije koje možete lako prenijeti ako mijenjate s nekim naušnice. A koliko god zvuči da je sapun namijenjen samo uklanjaju i čišćenju bakterije s vaše kože, one se mogu i lako prenijeti ako ga dijelite s drugima.

Zbog toga, prije nego što idući puta odlučite posuditi određenu stvar sa 'zabranjenog' popisa, dobro razmislite .

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Rodni ideolog 16.11.2015.

    Dođem kod nekoga a on mi da šlapice da se skinem - fala, nebu išlo. Ako neko hoće da skinem cipele - nek mi odma kaže da ne dolazim...

  • GIRIGARI 15.11.2015.

    Ne dajem svoje gaće nikome.

  • ragbijaš 15.11.2015.

    Znači ni ženu,auto ne smijemo mijenjati,ah di taj svijet vodi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare