To je to što me zanima!

Pazite se, stižu: 5000 zombija marširalo je za Noć vještica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je Čile tisućama kilometara daleko, zombiji koji su ovladali ulicama glavnoga grada, Santiaga, vrlo bi se brzo mogli stvoriti i u Hrvatskoj. Do kraja listopada i budu
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: Zombiji vladaju Čileom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko pet tisuća Čileanaca već se pretvorilo u zombije. Do kraja mjeseca bit će ih sigurno i puno, puno više. I to - diljem svijeta.

Radi se, naravno, o proslavama jednog od najpopularnijeg blagdana u posljednjih nekoliko godina - Noći vještica. Svake godine, 31. listopada ljudi smišljaju sve originalnije načine maskiranja, a i same proslave svake su godine sve maštovitije.

Originalno, "Marš zombija" pokrenut je u Hollywoodu još 2001. godine, a od tad, uz pomoć serija i filmova, proširio se po cijelom svijetu sa sve većim brojem sudionika.

Čileanci su tako, organizirali "Marš zombija", koji ima cilj promicanja tolerancije i poštovanja prema štovateljima "zombi kulture". Iako je nekolicini postizanje tog cilja vrlo važno, većina ih se, ipak, došla samo jako dobro zabaviti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Galeb i ja 18.10.2015.

    Moj Bobi vidio film pa se usro od straha.

  • OrcaPerestrojka 18.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • suncica 1 18.10.2015.

    poganski praznik

Komentiraj...
Vidi sve komentare