To je to što me zanima!

PBZ Grupa donirala dva vozila Odgojnom domu Mali Lošinj

U sklopu projekta „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi“ PBZ je do sada donirao sredstva za 17 domova za djecu, kako bi pomogao oko 5600 djece korisnika usluga domova
Vidi originalni članak

Odgojni dom Mali Lošinj je, zahvaljujući donaciji PBZ Grupe, u četvrtak osigurao dva osobna vozila koja će njegovim korisnicima omogućiti siguran prijevoz na zdravstvene preglede i druge obaveze.

U sklopu projekta „Činim dobro svaki dan“, u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, PBZ Grupa donirala je Odgojnom domu Mali Lošinj gotovo 200.000 kuna.

Zahvaljujući donaciji Dom je osigurao dva osobna vozila pomoću kojih će lakše organizirati užurbani tjedni raspored.

''Našim korisnicima je neophodno gotovo svakodnevno osigurati prijevoz na zdravstvene preglede, u posjete njihovim obiteljima, na izlete i za ostale potrebe. Ponekad se zna dogoditi da nam je dnevno potrebno više vozila zbog zakazanih obveza koje nisu na istoj lokaciji'', kazala je ravnateljica Odgojnog doma Mali Lošinj Silvija Kocijan.

U sklopu projekta „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi“ PBZ je do sada donirao sredstva za 17 domova za djecu, kako bi pomogao oko 5600 djece korisnika usluga domova socijalne u Hrvatskoj.

Odgojni dom Mali Lošinj pruža uslugu smještaja i obrazovanja 27 korisnika u Malom Lošinju i 22 u Cresu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare