To je to što me zanima!

Peđa Grbin oženio tajanstvenu medicinsku sestru Altanu Ati

Grbinova odabranica inače je po zanimanju medicinska sestra. Na njezinu profilu na društvenim mrežama piše da je završila trogodišnji fakultet za medicinske sestre u Kragujevcu
Vidi originalni članak

Peđa Grbin (38) vjenčao se s tajanstvenom Altanom Ati Hodžić (28), a vijest o novom bračnom statusu saborskog zastupnika na društvenim mrežama podijelila je njegova kolegica Sabina Glasovac.

Grbinova odabranica inače je po zanimanju medicinska sestra. Na njezinu profilu na društvenim mrežama piše da je završila trogodišnji fakultet za medicinske sestre u Kragujevcu, a do danas je već prikupila mnogo prakse.

Radila je u privatnoj klinici za dijalizu, a zatim je dobila posao u pulskoj Općoj bolnici. Tamo je radila na odjelu neurologije, a šest godina bila je i medicinska sestra na Hitnoj medicinskoj pomoći. Nakon toga put ju je odveo u Zagreb, gdje je radila na Odjelu za neurologiju i gastroenterologiju u KBC-u Zagreb. 

S Peđom je u vezi od 2015., a poznaju se već godinama.

Grbin nije želio govoriti o svom vjenčanju. No, od bliskih mu ljudi doznajemo da je sudbonosno "da" svojoj izabranici izrekao u petak u pulskoj Gradskoj vijećnici nako dvije godine veze. Na proslavi u restoranu okupila se obitelj i uži krug prijatelja

Idi na 24sata

Komentari 218

  • fićo80 19.10.2017.

    I pristala ona....e neka joj je Bog na pomoći...i živjeli su dugo i sretno, peđa i altana uz mnogobrojnu dječicu

  • Ouran 19.10.2017.

    Jel su dobili na poklon neko veeliko ogledalo?

  • Bezobraznik 19.10.2017.

    Kragujevcu, zašto me to ne iznenađuje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare