To je to što me zanima!

Pedijatrica ide u mirovinu, čak 1200 djece ostalo bez liječnika

Split: Liječnica Zdenka Krsnik-Katunarić odlazi u mirovinu, a za nju nije na vrijeme pronađena zamjena. Možda se i vrati na posao dok se ne pronađe rješenje
Vidi originalni članak

Čak 1200 djece u Splitu ostalo je bez pedijatrice, a skrb o njima bi trebao preuzeti liječnik obiteljske prakse, piše Jutarnji list. Roditelji su ogorčeni pa su osnovali i grupu na Facebooku pod nazivom “Vratimo dr. Zdenku Krsnik-Katunarić našoj djeci!”, Naime, liječnica Zdenka Krsnik-Katunarić odlazi u mirovinu, a za nju nije na vrijeme pronađena zamjena. Liječnica kaže kako se znalo da ide u mirovinu no treba pitati odgovorne zašto nisu pronašli novog pedijatra. Odgovorni kažu da se rješenje traži. Možda će se Krsnik-Katunarić  vratiti na posao barem na šest mjeseci dok se problem rješava. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 14

  • HE-MAN 21.01.2016.

    Nemojte biti jadnici nego obrazujte se i NAUCITE VISE kako sami SEBE izljecit.Zdrava prehrana je OSNOVA ZDRAVLJA.Najlakse je nastancati djecu a nemate POJMA sto im treba ili nemate VOLJE da ih naucite kako zive u sreci i zdravlju.Bude "drzava" sve napravila.Ako se razbole nema problema.Bumo svaki put kod doktora po ljekove koji nista ne pomazu.Nego sva sreca da danas nisam bolestan.Bude "proslo".Jad i bjeda.Glumite da volite svoju djecu a necete ih niti OSNOVE naucit.

  • Lucifer 21.01.2016.

    Pa što će im pedijatar? Ta imaju ajduka i poljud, i arenu i lipu rivu a ko će još i na doture trošit pare...

  • fredaster 21.01.2016.

    ovo je sabotaza !!!Otpustiti sve iz kadrovske sluzbe i ne vracati Dr-cu nego primite mlade lijecnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare