To je to što me zanima!

Pedofil moli za milost: Nemojte da me bijete, nisam jeo 9 dana!

Kad je stigao na groblje sakrio se iza jednog spomenika, i pokrio vijencom. Kada je policija stigla na groblje, čuo je i počeo bježati. Sustigli su ga, oborili na zemlju, a prvo što je rekao bilo je "nemojte da me bijete!"
Vidi originalni članak

Zloglasnog Malčanskog berberina, koji je uhićen danas nakon dvotjednog bijega, primijetili su jutros na oko 200 metara od svoje kuće u Malči, gdje živi sa roditeljima, saznaje Kurir.

Primetio ga je susjed, koji ima oko 70 godina, jer je vidio da je neko protrčao kroz dvorište, kao i da su se otvorila vrata podruma.

Kako izvor Kurira dalje navodi, on je izašao sa ženom da provjeri tko im je u dvorištu, a time su uplašili Jovanovića, koji je preskočio ogradu, iako su dvorišna vrata bila otključana.

VIDEO: GRAĐANI SNIMILI PRIVOĐENJE Ovo je zloglasni srpski pedofil, susjed ga vidio i dojavio policiji

Krenuo je u pravcu svoje kuće, ali je prošao iza nje, i uputio se ka groblju. Tu je zadobio ogrebotine na licu. 

Kad je stigao na groblje sakrio se iza jednog spomenika, i pokrio vijencom. Kada je policija stigla na groblje, čuo je i počeo bježati.

Sustigli su ga, oborili na zemlju, a prvo što je rekao bilo je "nemojte da me bijete!", kaže izvor Kurira.

On je potom otkrio da devet dana nije jeo.

KRAJ VELIKE POTRAGE Uhitili Malčanskog berberina: Policija našla srpskog pedofila

Groblje na kom je nađen je blizu kuće gde su mu roditelji, na nekih 200 metara, a policija ispituje da li se Jovanović tijekom potrage krio u grobnicama.

Jovanović je priveden u Niš gdje će ga saslušati sutra ili preksutra u tužilaštvu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 07.01.2020.

    Ovakvim vijestima Vucic u Srbiji skrece paznju sa bitnih stvari. Ovo je naravno manijak ali tolika medijska pracenost iste je iznad svih proporcija.Toga je uvijek bilo nazalost.

  • 07.01.2020.

    Citat iz objavljenog teksta: "Primetio ga je susjed..." - kraj citata. Dakle, samo još jedan u nizu dokaza kakvi ljudi, koji sebe nazivaju novinarima, rade na ovom portalu. Uhljebljeni, nepismeni idioti sa kupljenim diplomama. Tipično za Hrvatsku. Negdje u civilizaciji bi autor teksta odmah dobio otkaz i provjerilo bi se odakle mu - ne samo diploma novinara, nego i svjedodžba osnovne i srednje škole.

  • JohnnyBravo 06.01.2020.

    A da sad krenemo loviti iste takve po Kaptolu? Svećenici pedofili su manji monstrumi u Katolibaniji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare